Krémek, kenőcsök, síkosítók

B.B. pszichológus szerint 4 szempontot kell figyelembe vennünk a síkosító kiválasztásakor. Mindegy, hogy sok vagy kevés hüvelyváladékot termelsz-e, érdemes megvenni egy tubus kenőcsöt.

Vizes alap
Ne használj hüvelynedvesítésre petróleumot, izomlazító vagy ásványi olajat. Ezek a maszlagok nemcsak a lepedőt szennyezik, hanem a gumit is kikezdik, ami nemi betegséghez vagy terhességhez vezethet. Mi több, a petróleum veszélyes baktériumokat is tartalmaz, amelyek fertőzést okozhatnak.

Szilikon
Ha jó kis hancurra vágysz, és azt akarod, hogy egyszerre legyen lágy, tapadós és csúszós, akkor szilikontartalmú gélt vegyél, amelynek összetevői megfelelnek a természetes hüvelyváladéknak.

Ne bízz az ízben!
Bizonyára láttál már érdekes ízû, szagú és színû nedvesítõszereket. Minél több a dúsító, annál valószínûbb az allergiás reakció, ami fertõzéshez vezethet. Jobb a színtelen, szagtalan, íztelen krémnél maradni, semmint megkockáztatni a kiütéseket.

Add meg a módját!
Ha a szeretõd idegenkedik a gumitól, csalj egy kicsit! Használat elõtt cseppents egy parányi zselét a gumiba. A nedvesség azt az érzetet kelti majd a felhevült férfiúban, mintha közvetlenül a valósággal érintkezne.