Magunkról

Magunkról

Az erotika mindig is fontos szerepet játszott életünkben.

Nem csak a férfiakéban!

Ők eddig is számtalan üzletben kényelmesen nézelődhettek, kérdezősködtek, vásároltak... De mi, nők is szeretnénk időnként elbűvölni a párunkat, vagy feldobni (még jobban) a szexuális életünket. Csakhogy, ha erotikus fehérneműt, vagy valamilyen szexuális játékszert szeretnénk venni, közben nem feltétlenül kell kényelmetlenül éreznünk magunkat. Az Édenkert egy kifejezetten nőknek kialakított üzlet, ahol barátságos környezetben nézelődhetsz, az eladólányoktól bármit kérdezhetsz anélkül, hogy zavarba jönnél. Lányok által összeállított választékunkból biztosan találsz kedvedre valót, amivel aztán meg leszel elégedve.

Számunkra nagyon fontosak a termékeinkről alkotott vélemények, tapasztalatok, melyek vásárlóinknak hasznos segítséget nyújtanak a legideálisabb termék kiválasztásához.
Értékeld weboldalunkon két általad már használt termékünket és írd meg őszinte véleményed, valós tapasztalatod! Közreműködésedért egy 1.000 forintos kuponnal ajándékozunk meg, amit 7.000 forintot meghaladó megrendelés során az értékelést követően azonnal be is válthatsz.
Az értékelésre weboldalunkon csak a regisztrált felhasználóknak van lehetőségük (a regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen célból nem adjuk ki, így nem nem kell számítani kéretlenül érkező hirdetésekre, e-mailekre).
Kuponkód: 1000ft

Regisztráció nélküli vásárlásra továbbra is lehetőséget nyújtunk.

Bródy Sándor utcai üzletünk átmenetileg zárva tart. Addig is termékeinket kényelmesen, online megrendelheted, amit diszkrét csomagolásban, értékhatártól függetlenül ingyenesen is postázunk.

Telefonról, tabletről történő megrendelés során célszerű a lap legalján a "DESKTOP VERSION"-re kattintva a teljes, asztali számítógépes módra váltani.