Tanulj meg puncit nyalni

 Nagyon tisztelem és méltányolom azokat a férfiakat, akik szeretnek puncit nyalni, mert sajnos nem sokan vagytok, legalábbis azok akik értik is a dolgukat ezen a téren. És nem én vagyok az egyetlen nő, aki ezt állítja. Szóval ez a kis útmutató biztosan hasznára válhat a férfitársadalom képviselőinek.

Amikor egy nő talál egy olyan férfit, aki jól bánik a nyelvével puncitéren, az kincset talált és nem is fogja kiengedni a kezei, vagy inkább combjai, közül egyhamar. Mivel ritka az ilyen, mint a fehér holló, és ezt a nők nagyrésze tudja. Sőt, jobban teszi, ha még a barátnőinek sem beszél róla, mert könnyen válhat szeretője a város legnépszerűbb hapsijává. Általában a férfiak nagyrésze egészen kielégítően kefél, de amelyik még puncit is jól tud nyalni, az főnyeremény.

A legtöbb nő kissé szégyenlős a testével kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a világ leggyönyörűbb nőjével bújsz is ágyba, ő aggódni fog, hogy vajon tetszik-e neked a teste. Hiába, mi nők is hiúk vagyunk, mégha annyira nem is mint a férfiak. Tehát első, hogy dicsérd meg, milyen gyönyörű, mondd el neki, testének melyik részét szereted legjobban, szóval beszélj neki bármiről, amitől bizalmába fogad téged, a lábai közé enged és feltárja előtted egyik legrejtettebb testrészét, a punciját.


Itt most egy kicsit álljunk meg és nézzük meg mit látsz. Gyönyörû, nem igaz? Nincs más dolog ami egyedibbé tenné a nõt, mint annak puncija. Én tudom. Sokat láttam és kóstoltam is közülük. Különböznek méretükben, színükben és alakjukban. Van amelyik begyûrt, mint egy kislány nunija és van amelyiknek vaskos, buja ajkai kilógnak rejtekükbõl és így köszöntenek téged. Van amelyik sûrû bokor alatt fészkel, de van melyet csak áttetszõ pihe fed. Szóval méltányold a nõd egyedi jegyeit és mondd is el neki, hogy mik ezek. Higgyétek el, értékelni fogják!

A nõk sokkal beszédesebbek a férfiaknál, fõleg szerelmeskedés közben. Sokkal inkább reagálnak is a verbális kedveskedésre, mármint, minél többet beszélsz hozzájuk, annál könnyebben tudod levenni õket a lábukról. Ezért elõjáték és puncisimogatás közben próbálj minél többet beszélni hozzá, arról amit éppen csinálsz vele.

Most térjünk vissza a fõ témánkhoz. Lágyan húzd szét puncijának ajkait és figyeld meg a kisajkakat. Ha szeretnéd, lágyan meg is nyalogathatod õket, de ebben a tevékenységedben ne legyen semmi követelõzés, illetve behatolási vágy, legyél valóban gyengéd és izgató. Ezután a puncijának felsõ részét simítsd kétfelé úgy, hogy megtaláld a csiklóját. Minden egyes nõnek különbözõ méretû csiklója van, mint ahogy a férfiaknak is más és más a farokmérete. Persze nálunk nõknél ez nem párosul egymás iránt érzett irígységgel és természetesen a méret semmi befolyással nincs az élvezet mértékére. A másik dolog, hogy akinek a csiklójából kevesebb látszik, annak általában a fityma alatt több rejlik.

Amikor megérinted egy nõ csiklóját, elõtte bizonyosodj meg róla, hogy az ujjad nedves. Megnyalhatod vagy megnedvesítheted a saját puncilevével is. Mindenesetre mielõtt hozzáérsz legyen nedves az ujjad, mert a csikló magától nem nedves és egyébként is rendkívül érzékeny, ha az ujjad száraz, akkor az nagyon fájdalmas lehet. Bár igazából ebben a fázisban még korai a csikló megérintése. Addig még sok "munka" vár rád, hogy izgalomba hozd. Azelõtt még túl kényes pont ahhoz, hogy bevond a játékba. Lassan közelítsd meg a puncit. A nõk talán még a férfiaknál is jobban kedvelik ha felizgatják õket. A comb belsõ oldala az egyik legérzékenyebb pontjuk. Nyalogasd, csókolgasd, rajzolgass rá a alakzatokat a nyelved hegyével vészesen közeledve a puncijához, de az utolsó pillanatban kalandozz másfelé. Ezzel azt érheted el, hogy õ fogja siettetni a dolgot, bárcsak hozzáérnél már féltett kincséhez.

Most nyald a hajlatot, ahol a combja és a puncija találkozik. Arcoddal simogasd meg a szõrpamacsát (ha nincs, akkor annak helyét). A síkos ajkaiddal simítsd végig a vágatát anélkül, hogy belenyomnád tovább izgatva õt. Ha a nõdnek nincsen ellenére a popsijának kényeztetése, akkor minden további nélkül nyald végig a popsivágatot is, a lyukánál kicsit elidõzve, de ne hatolj be a nyelveddel a hátsó nyílásba.
Néhányszor végégjárhatod nyelveddel a puncija felsõ régióitól egészen a popsilyukáig. Amikor ezeket végigcsináltad, akkor elértél arra a pontra, mikor kedvesed felpattan a székébõl és teljesen felizgulva többet akar majd tõled. Ekkor az ajkaidat formáld a puncivágatához. Lágyan kezdd el csókolni, mintha ugyanezt a szájával tennéd, majd egyre erõteljesebben csókold.

Most használd a nyelvedet! Válaszd szét a szeméremajkait és mikor szétnyíltak, a nyelveddel járd végig a puncijának rétegeit. Kezeiddel lágyan nyisd szélesebbre a lábait.

Akármit is csinálsz egy nõvel amikor ki akarod nyalni a punciját, akkor azt gyengéden tedd!

Most a nyelveddel dugd meg. Ez különleges érzés lesz neki és a végletekig felizgatja majd, mert valószínûleg ekkora már a csiklójának izgatását is kívánni fogja. Próbáld ki, ha a csiklója már kemény és a bõr alól szemmel láthatóan kiáll, mintha egy kis hímtag lenne, akkor gyengéden elkezdeted nyelveddel kényeztetni. Ha még mindig nem látszik belõle több, mint a kezdetekkor, akkor még egy kis izgatásra vár a rejtekhelyén. Tehát kezdd el a csiklót fedõ bõrt nyelveddel végégszántani, és próbáld meg azon keresztül érzékelni a csikló állapotát. Valószínûleg könnyedén érezni fogod. De ha nem is érzed a pici gyöngyszemet, akkor is elõhozhatod az õt fedõ bõrredõ nyalogatásával. Nyald kissé erõteljesebben és nyelveddel kicsit nyomd a bõrt felülrõl lefelé.

Gyengéden húzd szét a szeméremajkakat és nyelveddel kicsit legyintsd meg a csiklót, akkor is, ha még nem bújt elõ rejtekébõl. Aztán tedd ugyanezt, de gyorsíts a tempón. Ettõl partnered lábai megremegnek majd. Amikor úgy érzed, hogy a nõ egyre közeledik a beteljesedés felé, akkor száddal formálj O betût és zárd a csikló köré, mint egy nagy burkot. Kezdd el gyengéden szopogatni, de arra ügyelj, hogy az ajkaid és a nyelved sose legyen száraz! Közben figyeld partnered arcát, hogyan reagál a tevékenységedre. Ha látod, hogy el bírja viselni a peckének szopogatását, akkor kissé beleerõsíthetsz, de hangsúlyozom, hogy csak gyengéden. Amennyiben élvezi, akkor tovább erõsíthetsz. Mozogj vele együtt! Ha megemeli a csípõjét a közeledõ orgazmusa jeléül, akkor emelkedj te is vele, semmiképpen ne gátold mozgását, próbálj a csiklón maradni és közben ne birkózz a nõvel. Tarts ki és ne hagyd kicsúszni az ajkaid közül! Ekkor valószínûleg õ is ilyesmiket fog mondani, hogy: "Ne hagyd abba! Soha ne hagyd abba!"

Ezeknek a mondatoknak természetesen oka is van. A legtöbb férfi túl hamar abbahagyja. Ugyanúgy ahogy a faszszopásnál is, ez is egy olyan dolog, amit érdemes tanulni és érdemes megtanulni jól csinálni. Ismerek olyan férfit, aki kefélés terén pocsék, egyszerûen pocsék, nincs rá más szó. De úgy tud puncit nyalni, mint senki más. Így sosincs problémája a partner találással. A lányok omlanak utána.

De térjünk vissza a puncinyalási leckénkhez... Egy másik dolog is van, amivel felerõsítheted szíved hölgyének élvezetét. Miközben õ élvezi a puncinyalási tehetségedet, a punciját ujjazhatod is. Elõtte, közben vagy utána. Én személy szerint azt kedvelem legjobban, amikor partnerem elõször puncimat dugja egy, majd két ujjával, aztán a jól benedvesített ujjával a popsilyukamat kezdi izgatni, de csak a bejáratánál. A legvégén pedig úgy, hogy egyik ujja a puncimban van ameddig csak lehet, a másik a popsim bejáratát simogatja, de egy-két centinél nem hatol beljebb oda.

Szerintem ezt más nõk is szeretni fogják. A csikló körüli erogén zónákon kívül a nõknek rendkívül érzékeny részük a vaginájuk felsõ része. Ez az a hely, amelyet a pénisz keféléskor dörzsöl. Nos, mivel a farkad és a szád elég messze helyezkedik el egymástól, ezt a dörzsölgetést, kefélést most az ujjaidnak kell végeznie.

Csináld két ujjal. Egy túl vékony, három túl széles és ezért nem tud elég mélyre hatolni, kettõ éppen megfelelõ lesz. Figyelj oda, hogy ujjaid nedvesek legyenek, hogy ne irritáld a bõrét. Csúsztasd be ujjaidat, elõször lassan, aztán kicsit gyorsíts.. Kezdd el kezeddel ritmikusan baszni. Akkor gyorsíts, amikor õ is gyorsít, ezt meg fogod érezni a lélegzésébõl, csak figyelj oda és mindig tudatni fogja, hogy mit kell tenned. Ha egyszerre szopod a csiklóját és ujjazod a punciját, sokkal nagyobb izgalmat okozol, mintha csak a farkaddal csinálnád. Számíthatsz rá, hogy ettõl biztosan elélvez. Ha mégis kétségeid lennének, figyeld meg a külsö jeleket partnereden. Minden nõ egyéniség. Van akinek a mellbimbói megkeményednek amikor felizgul, de lehet hogy csak akkor amikor orgazmusa van. Van aki kipirosodik vagy éppen remegni kezd. Ismerd meg az õ tüneteit és sokkal érzékibb szeretõ leszel.

Amikor partnered orgazmusa elkezdõdik, az isten szerelmére, le ne szállj a csiklójáról! Maradj rajta az egész ideje alatt. Amikor az elsõ orgazmusa eléri, a nyelvedet nyomd a csikló aljához, az ajkaiddal pedig a felsõ részét borítsd be. Huzogasd a nyelvedet ki és be a puncijában. Ha az ujjaid is bent vannak, azokat is mozgasd kissé, de nem feltétlenül kefélés-szerûen ki-be, hanem körkörösen odabent. Lényeg a gyengédség, mert ekkor nagyon érzékeny a punci minden része.

Ha jól csináltad, akkor ilyen módon elérhetsz többszörös orgazmust is, persze ez is a partneredtõl függ. Én például nem szeretem, ha orgazmus után megérintik a csiklómat. Viszont a hátam, fenekem masszírozása elnyújtja az élvezetemet. Ezek után pedig egy kemény dugás hátulról, az ami teljessé teszi a kielégülésemet.

Az utolsó tanácsom a következõ. Miután partnered elélvezett, szinte mondhatni, szolgáddá tetted azzal, hogy úgy kinyaltad mint talán még soha, most ne hagyd magára. Beszélj hozzá, simogasd, becézgesd tenyereddel a melleit, a bimbóival csak óvatosan bánj, mert ugyanolyan érzékenyek lehetnek mint a csikló ebben az idõben. Szerelmeskedj vele, mintegy levezetés képpen amíg teljesen le nem csillapodik felfokozott állapota. Egy férfi amikor elélvez, azzal a szusszal képes elaludni lelkiismeret-furdalás és hiányérzet nélkül. De a nõk, természetükbõl adódóan kedveskedést igényelnek a szex utáni pillanatokban.

Az orális szex lehet az egyik legizgalmasabb szexuális élményed. De ez természetesen olyan, amilyenné te teszed. Szánjatok rá partnereddel idõt, gyakoroljátok rendszeresen, figyelj oda szeretõd jelzéseire és élvezd te is!

Nálunk ezek a módszerek nagyon beváltak, remélem mindenkinek hasznára válnak! Szívesen fogadom az észrevételeket, fõleg nõktõl, hogy esetleg mit hagytam ki, nála mi az ami fokozza az élvezeteket, hátha nálunk is beválik majd a dolog és kiegészíthetem ezt az irományt. Illetve férfiak is írjanak a fórumon, hogyha alkalmazták az általam leírtakat kedvesükkel, akkor sikerrel jártak-e. Mindenkinek jó nyalakodást kívánok!