Savteszt

A savteszt egy ősi módszer a hamisság leleplezésére. Az erős sav ugyanis szinte minden fémet percek alatt szétmar, ám az arany rendszerint ellenáll neki. Ezért aztán évszázadokon keresztül segítségével győződtek meg az érmék valódiságáról, és hogy elkerüljék a becsapást, illetve hogy még idejekorán kimutassák a gyenge minőséget. Ezért ezt a kifejezést választottam azon módszer elnevezéséül is, mellyel megpróbálhatjuk azonosítani és kiszűrni a nem valóban domináns, ám magukat mégis Mesternek nevező személyeket. Természetesen nem lehet abszolút pontos, mindenkire egyformán igaz módszert megadni, és semmilyen teszt sem pótolhatja a partner alapos kiismerését, csupán néhány gondolatot kívánok e helyütt közzétenni, melyek remélem, tájékozódási pontul szolgálhatnak, még MIELÕTT sor kerül a személyes találkozásra.


Az alábbi gondolatok nagy része azon engedelmes rabszolganők számára szolgál, akik az interneten, online keresik Mesterüket. Néhány gondolatot a rabszolga fiúk is megszívlelhetnek, de alapvetően a hamis Mesterek hatékony kiszűréséről kívánok értekezni. Bizonyos részek még a nem BDSM jellegű szexchat illetve levelezők számára is hasznos lehet.

Elsõ lépés: Végezd el a számítástA különbözõ pszichológiai vizsgálatok azt mutatják, hogy a társadalom felnõtt részének mintegy 3-7% -a fogékony a szado-mazochizmusra. Ami azonban most számunkra inkább fontos, hogy a nemek közti arány e vizsgálatok szerint 1 a 10-hez, amennyiben a domináns férfiak és az engedelmes rabnõk viszonylatában nézzük! Azaz elvben minden egyes Mesterre 10 rabnõ kell jusson! Sajnos az is igaz, hogy mivel társadalmilag nem igazán elfogadott tevékenységrõl van szó, sokan kénytelenek úgy leélni az életüket, hogy nem értik meg, elfojtják, esetleg fel sem ismerik valódi vágyaikat (álljanak akár a domináns, akár az alárendelt oldalon), és így nincs alkalmunk a valóságban is találkozni velük. Az internetezési szokások a fentieken túl ezt az arányt sajnos még tovább rontják, hiszen manapság még mindig sokkal töb férfi használja az internetet mint nõ, nem beszélve arról, hogy a domináns beállítottságot általában sokkal könnyebb megvallani mint az ellenkezõjét. De még így is szembeötlõ az az aránytalanság, hogy a párkeresõ oldalakon, a chat szobákban, egyetlen magát rabnõnek valló személyre 15-20 domináns férfi jusson! Ha elfogadjuk a vizsgálatok eredményeit, akkor bizony ebbõl a sok domináns úrból jó néhány minden bizonnyal 'hamis arany' kell, hogy legyen! Mindig ezt tartsd észben, mikor ismerkedni próbálsz. Nagy esély van rá, hogy a vonal másik végén lévõ Mester valójában egyáltalán nem az. Ez lesz az elsõ szabály, az a szabály, melyre a tudományos elméletek épülnek, és amit a tudósok és a statisztikusok szinte ösztönösen alkalmaznak: fogadd kétkedéssel, és ha nem nem válik be, vesd el azonnal.

Megfelelõ Mestert találni (fõleg ha egy komoly, hosszú távú kapcsolatot keresel) bizony évekig is eltarthat. Ha elsõre meglepõen is hangzik, a legtöb ember éveken át keresi különleges szeretõjét, miközben maga is 'vanilla' sokszor. Ez nem baj, de épp ezért ne vesztegesd az idõdet sem! Ha bármi okból kényelmetlenül érzed magad online társalgás közben, dobd a pasit azonnal! Ne adj neki 'csak még egy esélyt' vagy valami hasonlót. A fentiek alapján úgy is jó esély volt rá, hogy nem is volt igazi Mester. Higgy az ösztöneidnek!

Második lépés: Ismerd meg az ellenségetNevezhetjük Spermahajdernek. Nevezhetjük Pistikének. Nevezhetjük Akarnoknak. Néha, sajnos Nevezhetjük Erõszaktevõnek illetve Ragadozónak is. Õk mind az ELLENSÉGEID. Ne tekintsd õket kevesebbnek! Még egy többé-kevésbé jószándékú Spermahajdertõl is a kórházban végezheted. A szexuális értelemben vett dominancia és alárendeltség csak az erre hivatottaknak való. Mégha többé-kevésbé helyes srácnak is bizonyul, akkor sem Mester, és nem akarja azt nyújtani számodra, amire a szíved mélyén vágysz, ellenben nagyon is tud olyanokat, amikre nem vágysz.

A SpermahajderA Spermahajderek a könnyû szexet keresik. Abban a (teljesen téves) hitben élnek, hogy a rabnõk ebbõl a szempontból könnyû prédák. Az, hogy semmi sem áll ettõl távolabb, egyáltalán nem zavarja õket. Rendszerint középkorúak, néha idõsebb urak. Gyakran házasok. Rendszerint unalmas szexuális életüket akarják feldobni egy kis eseti játszadozással. Azért kezdenek ki rabnõkkel, mert azt hiszik (újabb hatalmas tévedés), azok nem fognak igényeket támasztani szexuális téren velük szemben. Könnyen felismerhetõk, mert mindig csak a szexrõl beszélnek.

A PistikeTalán a Pistikék a legártalmatlanabbak minden ellenség típus közül (de ettõl még rendszerint a legbosszantóbbak). Többnyire tinédzserek, akik valamilyen röp-cyberszexet, esetleg telefonszexet akarnak. Általában nagyon mesterkélten használják a BDSM zsargont, a neked leírt jeleneteik viszont jó bonyolultak tudnak lenni. A Pistikék igyekszenek felkészülni. Órákat töltenek BDSM oldalakon ötletek után kutatva, és BDSM chat szobákban figyelve, hogy kitanulják a szakmát. Könnyen felismerhetõk arról, hogy rögtön cyberszexet vagy telefonszexet ajánlanak. Könnyen ajánlják fel az online nyakörvet (az elsõ 1-2 mondat után!), és napokat hajlandók eltölteni a chat szobákban, hogy 'rabnõjükkel' 'játszanak'. Mivel ennél mindannyian többre vágyunk, ne vesztegesd velük az idõd!

Az AkarnokA második legveszélyeseb típusú ellenség. Az Akarnokot a legtöbb pszichológus és terepauta 'uralkodó személyiségnek' írja le. Õk azok, akik mindenbe bele akarnak szólni, akik szerint az égvilágon mindenben az õ akaratuk kell érvényesüljön. A családjuknak és barátaiknak mindig pontosan azt kell csinálni, amit õk mondanak. Mindig manipulálni akarják környezetüket. Nagyon veszélyesek, mert sokuk tényleg dominánsnak tartja magát (holott csupán erõszakos), így próbálván igazolni helytelen viselkedését. Sok tapasztalatlan rabnõt képesek elbûvölni, mivel úgy tûnik, minden pillanatban parancsolóan tudnak fellépni. A legironikusabb az egészben (és a legborzasztóbb), hogy az ilyen személyiségek valójában sokkal közelebb állnak az ALÁRENDELT oldalhoz, és a fegyelem, az irányítás iránti igényüket fejezik ki, illetve kompenzálják erõszakos viselkedésükkel. Ugye ismered a meséket az elkényeztetett erõszakos királylányról, akinek csak egy erõs királyfira van szüksége, hogy megnevelje? Nahát, ugyanez férfiban is megvan.

Az akarnokot megismered arról, hogy mindig 'gondoskodni' akar rólad, mindig tudja, 'mi a jó neked'. Majdnem mindig az érzelmeidre akar hatni, fõleg a bûntudatodra. Rendszerint kritizálja, sõt zokon veszi más emberek tanácsát. 24/7 -es D/s kapcsolatról értekezik anélkül, hogy egyetlen általa játszandó jelenetet is részletezne. Nem gyõzi hangsúlyozni, hogy mennyire szereti a dominancia ill. az alárendeltség 'mentális' válfaját. Mindig követelõdzik és okoskodik. Semmi amit csinálsz, nem elég jó neki. Bár mindez nagyon visszataszítónak és könnyen elkerülhetõnek tûnik, valójában elsõre nagyon szimpatikusan hathat, hiszen úgy látszik, sokat törõdik veled, mindig vigyáz, odafigyel rád. Ha viszont egyszer a hálójába kaparintott, nem lesz könnyû szabadulni tõle!

Erõszaktevõk és RagadozókA legutolsó és a legveszélyesebb ellenség. Õk azok, akik a leginkább árthatnak neked, akár meg is ölhetnek! A legfélelmetesebb ezekben a gonosz emberekben az, hogy milyen nehéz
kiszûrni õket. A nõket megerõszakoló férfi egyaránt lehet hajléktalan csavargó vagy banki topmenedzser, közeli családtag, vagy egy teljesen ismeretlen. Minden 4 nõbõl 1 találkozik vele élete során legalább 1-szer (mégha a tényleges bajt sikerül is elkerülni)! Nem lebecsülendõ tehát a veszély! Az ilyen embereket az erõszak izgatja. Legjobban úgy védekezhetsz, ha sosem mutatkozol sebezhetõnek.

Megfelelõen akkor tudsz védekezni, ha mindent megtanulsz a biztonságos kapcsolatteremtésrõl. Mindig tartsd be ennek szabályait! Talán a legfontosabb közülük, hogy NE SAJNÁLD AZ IDÕT arra, hogy mindent megtudj jövõbeni partneredrõl. Ez persze nemcsak a BDSM kapcsolatra igaz. Ha jól ismered a másikat, nagyobb eséllyel fogod magad jól érezni vele (már az elsõ alkalommal is sokkal kényelmesebben fogod érezni magad vele). Az Erõszaktevõ nem szeret sokat szöszölni, gyakran elkalandozik a figyelme, nem átgondoltan cselekszik. Ha azt veszed észre, hogy egy bizonyos kihagyás után az illetõ semmi érdõdést nem mutat, lehet, hogy az életed köszönheted neki! Sose fuss mások után! A valódi Mesternek nem kell 'kéretnie' magát!

3. lépés: Tudd, mit akarszSzánj idõt céljaid pontos megismerésére. Azoknak, akik csak éppen felfedezik alárendelt vágyaikat, ez gyakran nem könnyû, mert nem tudják, mennyi minden közül választhatnak. TEHÁT FEGYVERKEZZ FEL KELLÕ ISMERETTEL! Nagyon sok anyagot, könyvet, internet oldalt találsz, mely valóságos aranybánya a rabnõk számára (talán egyszer majd az én honlapom is ilyen lesz). Úgyhogy máris kezdhetsz olvasni! Tanuld ki, mi mindent lehet csinálni, és mi a hozzájuk vezetõ út! Tanulj meg mindent a biztonság megteremtésének követelményeirõl! Tanulj meg mindent arról, mit kell megtenni, és mit nem szabad megtenni, ha találkozol valakivel, és hogy mi kell a biztonságos játékhoz. Jelöld ki a korlátaidat, és add meg õket. Úgy tûnhet, hogy elég macerás tisztességesen felkészülni, de sose feledd, a saját bõrödet viszed a vásárra!

Tanuld meg, hogy viselkedik egy igazi Mester. Lehet azért lettél rabnõ, mert az élet más területein nagyon is irányító szerepet töltesz be. Erõs vagy! Valószínû ambíciózus is! Van karriered, céljaid, mely mind igénylik mindezt az energiát és irányító szerepet. Lemondani minderrõl remek lehetõség, hogy kiszabadulj a szürke hétköznapokból. Mindezt csak olyan valakinek akarhatod átadni, akiben bízol, akivel intim viszonyban állsz. Rabnõjévé válni valakinek nagyonis bensõséges dolog.

Hasonlóan, rólunk Mesterekrõl is ugyanilyen szépek mondhatók. Szintén erõsek vagyunk, általában intelligensek is. Gyakran vagyunk magasan képzett szakemerek. Ugyanakkor nem szívesen élünk olyan életet, mely minden pillanatban megköveteli, hogy irányítsunk vagy minket irányítsanak. Hajlamosak vagyunk a lazaságra, hogy az életet ne igazán vegyük komolyan. Soha az életben nem találkoztam még, és nem is hallottam 'tiszta ideg' dominánsról. Csak intim viszony keretében szeretünk 'szigorúskodni'. Ez ellenkezõje annak, amit egyébként csinálunk. Nem vagyunk pontosan az ellenkezõtök, inkább a megfelelõ darabja a kirakós játéknak, mellyel kölcsönösen passzolunk egymáshoz. Más szóval ne olyan Mestert keressél, aki pontosan olyan, mint te vagy! Nem fogsz ilyet találni. Ne keressél olyat sem, aki életed minden pillanatát minden egyes másodpercben uralni akarja. Nem létezik.

Általában véve, ha a Mester, akivel ismerkedni kezdesz, 'helyes srácnak' tûnik, valószínû jó úton jársz! Szánj idõt rá, hogy megismerd! Ne hagyd, hogy a másik 5 Akarnok, akivel szimultán chattelsz, lekösse a figyelmed. Az igazi mester nem támaszt követelményeket, amíg el nem jön az ideje!

Néhány példa a Savteszt konkrét elvégzéséreA teljesség igénye nélkül álljon itt néhány jelenség, melyrõl rögtön tudhatod, hogy valami nem stimmel, és nagyon is itt az ideje, hogy azok a bizonyos vészcsengõk a fejedben megszólaljanak, és mielõbb továbbálj! Ne feledd az elsõ szabályt: ha nem válik be, vesd el! Ne pazarold az idõt olyanra, akivel már az elején sem érzed jól magad. Ha még valódi Mester is volt az illetõ, nem õ való neked, ha kellemetlen érzés együtt lenni vele.

Kedves Mester társaim, ha az alábbiak közül bármelyikben magunkra ismerünk, az nem a véletlen mûve!

1. "Joban tennéd, ha Mesternek szólítanál!" Hát igen, ezt a hibát annakidején magam is elkövettem. Mentségemre szolgáljon, hogy semmivel sem éreztem magam tõle jobban, amikor erre az utasításra kezdtek el így szólítani. Annál jobban esett, mikor a levelezõpartnerem a negyedik-ötödik alkalommal magától szokott rá! Valójában az ilyen megnyilatkozás a Pistikék vagy az Akarnokok megnyilvánulása. A valódi Mester nem megköveteli a titulust, hanem kiérdemli. A valódi Mester inkább ilyeneket mond: "Szólíts Gábornak."

2. "Ha a rabnõm leszel, akkor csak hozzám tartozhatsz és nekem engedelmeskedhetsz -már most is!" Ez az Akarnok tipikus megnyilvánulása. El kell szigeteljen téged a többi embertõl és a tanácsaiktól. Az online nyakörv kérése erre tipikus példa. Pedig kevesebbet ér mint a bõr, amibõl készül.

3. "Térdre szuka (kurva, ribanc stb .)" Ha ilyen üzenet érkezik, valószínû Pistike van a vonal túlsó végén. Megintcsak használd a józan eszedet. Minek pazarolnál idõt olyasvalakire, aki még csak nem is kedves hozzád? Az ilyen parancsoknak megvan a maguk helye és ideje, de egyik sem a világháló, és fõleg nem az ismerkedés!

4. "Erre nekem nem kell válaszolnom", vagy "Nem helyes, ha egy rabnõ ilyesmiket kérdez" Ez egyike azon hazugságoknak, melyekkel az Akarnokok és a Spermahajderek rendszerint áltatják magukat. Talán ez az egyik legfontosabb árulkodó jel! Egy Mester jobban teszi, ha legalábbis MEGPRÓBÁL minden kérdésedre válaszolni, méghozzá BECSÜLETESEN! A saját bõrödet viszed avásárra, sose felejtsd el! Ha leendõ Mesteredrõl ki kell derüljön valami, ami megnehezíti vagy lehetetlenné teszi a kapcsolatot, akkor annak MINÉL ELÕBB ki kell derülnie. Ez az õ érdeke is!

5. "Azt teszed amit mondok, vagy fel is út, le is út!" Ez és az ehhez hasonlók az Akarnok segélykiáltásai. A Mesternek is lehetnek korlátai, de a te korlátaid számítanak ELSÕDLEGESEN! Senkinek ne hidd el az ellenkezõjét. Más leendõ rabnõktõl sem. "Mindig a nõ választ"!

6. Ne foglalkozz holmi online nyakörvvel (Mesterek: olyan rabnõkkel, akik CSAK online akarnak játszani). Hogy miért? Nagyon egyszerû. El tudod képzelni, hogy egy valódi Mester megelégszik a cyberszexxel (és fordítva)? És sose az alapján ítéld meg a partnert, ahogy az online játékaitokban viselkedik. Élõben lehet, egész más lesz. Felejtsd el a netet, csak eszközként érdemes használni, esetleg kényszerbõl, amíg muszály. Nagyon unalmas a valósághoz képest!

7. Kérdezd meg a leendõ Mestert, követett-e el már hibát valamely jelenet során. Ha a válasz 'nem', fuss ahogy csak bírsz! Ha a válasz 'csak nagyon ritkán', legalábbis fogadd kétkedve. Mindenki hibázik, még a legtapasztaltabbak is. Néha a rabnõknek olyan korlátjára derül fény, melyrõl õk maguk sem tudnak, és ha mást nem, hát ezt a csapdát még a világ legtapasztaltabb, legodafigyelõbb Mestere sem képes elkerülni. Ne felejtsd el, a legtökéletesebb és leghibátlanabb fickó, aki valaha a Földön járt, szögekkel átütve végezte a keresztfán. Követeld meg a hozzáértést, de ne higgy a csodákban!

8. "Bankelnök (vállalati csúcsvezetõ, TV sztár, filmmogul, milliomos bla-bla-bla.) vagyok" Jó lenne egy gazdag pasit Mesterül választani mi? Naná! De használd megint a józan eszedet! Hány vállalatigazgató tölti a fél életét az interneten? Nem kapná-e meg amit akar pénzért sokkal könnyebben? Nem érné-e meg jobban neki kitartani egy profi kurvát, aki beleegyezik, hogy kellõ díjazás és szimpátia esetén a nap 24 órájában a rabnõje legyen? És ne felejtsd el azt sem, amit a BDSM és a mindennapi élet kapcsolatáról valószínûsítettünk. Ha ez a szuper-sikeres fickó tényleg ennyire irányító helyzetben éli az életét, és tényleg vonzza a BDSM, nem az alárendelt szerep hozna-e neki inkább kikapcsolódást?! Sok olyan rabnõvel találkozni, aki magas posztot tölt be a való életben, Mesterrel nem nagyon.

9. "33 éves vagyok, 15 éve Mester" Na álljunk meg egy pillanatra. Hogy is van ez? Amikor potenciális Mesteredet a tapasztaltságáról kérdezed (ami nagyon jó ötlet), osztani-szorozni se felejts el. 18 éves fiúcskák nem foglalkoznak mélyre ható BDSM kapcsolatokkal. Azok csupán le akarnak feküdni mindenkivel. Higgy nekem, én is voltam 18 éves :-)! A személyes véleményem az, hogy az emberek nagyon hamar azzá válnak, amik (én pl. már gyerekként megkötöztem a macimat (tényleg!)) -homokossá, biszexuálissá, dominánssá, alárendeltté-, de ahhoz, hogy Mesterré válhassanak, fel kell érniük és tapasztalatot kell szerezniük. Komolyan elhiszed, hogy valaki már Mester volt, miközben még (érzelmi) indiánosdit játszott?

10. Kérj referenciát! Fõleg, ha az illetõ 'nagyon tapasztaltnak' vallja magát. A korábbi rabnõinek beszámolói kiváló referencia lehet. Beszélj velük TELEFONON is! Pistike sokszor adja meg saját nõi alteregóit referenciaként, és még élvezi is, amikor a chaten ebbéli szerepében beszélget veled! Nem biztos, hogy erre egyszerû rászánnod magad. Nem biztos, hogy kellemes lesz beszélgetned a srác volt barátnõjével, fõleg az okból nem, hogy te lehess az új. De a BDSM világában a rabnõk általában elfogadják ezt, és örömmel osztják meg egymással tapasztalataikat.

11. "Van rajtad kívül három rabnõm is, de nem akarom, hogy beszélj velük" OK, végülis ha a TE érdeklõdésedet felkeltette, felkelthette másokét is. A három rabnõ akár igaz is lehet, fõleg ha tényleg olyan menõ a srác, hogy még TE is érdemesnek tartod foglalkozni vele. A gond a mondat második felével van. Találkozni olyan párokkal, akár hármasok hirdetéseivel is, akik további partnert keresnek, ez teljesen szokványosnak tekinthetõ. De ezek a párok EGYÜTT keresik újabb társukat. Ezenkívül, ha a leendõ Mesterednek már van egy rabnõje, mégha nem is akartok hármasban játszani, elemi érdeked, hogy elõször vele beszélj (ld. elõzõ pont).

12. "Nálam nem kell biztonsági szó". Persze, neki nem is. Valószínû egy Spermahajder, aki azt se tudja, mi ez az egész. Vagy lehet egy Erõszaktevõ, ekkor naná, hogy nincs nála biztonsági szó! Ennyi bõven elég, nem?

13. "A rabnõim rám bízzák a határok megadását" Ha ezt hallod, azok a rabnõk valószínû csak az illetõ álmaiban léteznek. Vagy még rosszabb, az eddigi rabnõi szimpla áldozatok voltak, a kínzások szerencsétlen elszenvedõi. Még az ún. TPE (teljes hatalomátvétel) és más 24/7 kapcsolatok esetén is gondosan meg kell a dolgokat tárgyalni.

14. "Nõs vagyok, és a feleségem nem tudhat rólunk" Nos, elsõre ez egy nagyon nehéz kérdésnek tûnik, fõleg ha figyelembe vesszük, hogy sokan létezõ párkapcsolat mellett szeretnék megélni vágyaikat anélkül, hogy ezzel társuknak fájdalmat okoznának. Ezzel szemben a dolog nagyon egyszerû. Sok házas ember vesz részt BDSM kapcsolatban, de CSAK a partner engedélyével (sokszor jelenlétében)! A biztonságos BDSM teljes õszinteséget kíván! Azt hiszem nagyon sokan ellenkezõ véleményen vannak, de nézd meg, a végén kiderül, hogy mind házasságtörõk (és ami még rosszabb -hazugok). Én magam is vesztettem el már ígéretes kapcsolatot ígéretes rabnõvel, mert a feleségem nem járult hozzá, de abban a helyzetben ma se döntenék másként (Ma már õ sem tiltaná meg, úgyhogy írjatok nyugodtan :-).

Végezetül kérlek küldd meg saját saját listádat, hogy a fentieket kiegészíthessem vele!

5. lépés: Nemcsak férfiakkal cseveghetsz!

Küldetésed során nagyon jó ötlet, ha keresel néhány másik rabnõt is. Fõleg, ha õk már tapasztalt játékosok, független látásmódot, érzelmi támogatást, akár referenciát nyújthatnak egyes Mesterekkel kapcsolatban. Szerepet kaphatnak a biztonsági hívás során, mikor elõször találkozol az adott férfival. Más nõkhöz társulni a keresés során nyilvánvaló elõnyökkel jár.

Ugyanakkor óvatosan kezeld mindazt, amit más nõktõl hallasz a neten. A Savtesztet velük kapcsolatban is nyugodtan alkalmazhatod. Sok magát rabnõnek valló személy (Pistike nõi megfelelõi) csak a cybertérben létezik. Esetleg még csak nem is nõ! Tanácsaik és tapasztalataik nem csak haszontalanok, de egyenesen veszélyesek lehetnek számodra. A nõi ellenség másik nagy csoportját úgy hívjuk: áldozat.

Az áldozat olyan nõ, aki valamilyen fizikai vagy mentális erõszak szenvedõ alanya, és aki a szado-mazochizmusba menekülve igyekszik elkerülni, hogy szembe kelljen nézni valódi helyzetével. Ez a típus zavaróan sûrûn fordul elõ. Nagy veszélyt jelentenek rád! Ezen nõk tanácsai nemcsak hogy nagyon veszélyesek, de általában rendkívül erõszakosan is bizonygatják, hogy csak az õ útjuk az egyetlen kizárólagos, helyes út a BDSM mûvelésében. Sokkal gyorsabban tömik tele a fejed mindenféle hülyeséggel bármely férfi ellenség típusnál.

Ne mutass sok együttérzést velük szemben. Hívd fel a figyelmüket rá, hogy segítségre van szükségük, és tartsd távol magad tõlük. Bármilyen kegyetlennek is tûnik, az erõszak elszenvedõjének saját magának kell megmentenie magát, más erre nem képes, és õ is csak akkor, ha készen áll rá. Ha megengeded neki, hogy rádzúdítsa minden félelmét és reménytelenségét, csak saját személyes kis poklát kell immáron neked is elviselned. Valószínû érzelmileg kifáraszt, esetleg meg is sebez. Mindössze annyit tehetsz, hogy felhívod a figyelmét, hogy keressen sürgõsen segítséget, te magad pedig messzire elkerülöd. Nem mentheted meg az egész világot! Épp elég fáradozásodba kerül, hogy megtaláld saját biztonságos partneredet és boldogságodat.

ZárszóMindezek alapján a BDSM párkeresés nagyon bonyolultnak tûnhet. Az is. Néhány gondolatot szörnyen rémísztõnek is érezhettél belõle. Annak is kellett érezned. Érdemes egyáltalán ezekután belevágni? Csak egyetlen jó okot tudok, amiért érdemes: ha biztonságosan, a megfelelõ partnerrel, a szükségleteidet kielégítve csinálod, a BDSM életed leggyönyörûbb, legmélyrehatóbb, legcsodálatosabb élménye lehet! Azt is minden pszichológus hallgató megmondhatja, hogy az elfojtás semmi jóra sem vezet. Emellett a kitaposott ösvények sem sûrûn vezetnek új, izgalmas helyekre, így hát mindenképp kockáztatnod kell. Vértezd fel magad a szükséges ismeretekkel, keríts néhány megbízható barátot, aki elkísér utadon, és vágj neki!

No és ne felejtsd magaddal vinni a Savtesztet sem...

MadSciDom - J.M.

Ez az írás csupán informatív jellegû. Mindenki csak saját felelõsségére alkalmazhatja megállapításait.