Francia kapcsolat

A világ legszebb helyei

 

A nők idegenkedése az orális szextől nagyon gyakran a nevelés közben megszerzett hitük miatt alakul ki, ami az intim helyeknek a "tisztátalan és bűnös" voltára, valamint a nemi szervekkel kapcsolatos rossz tapasztalatokra és előítéletekre utal. A testük legintimebb részét a nők az esetek többségében csak akkor szemlélik, amikor betegségjeleket vélnek fölfedezni rajta. Nem is csoda, hogy bizonytalanul érzik magukat, amikor valaki ott csókolgatja és simogatja őket. Éppen a férfiaknak kell megmutatniuk a partnernőiknek ezeknek a helyeknek a szépségét. El kell mondaniuk, mennyire izgató, milyen finom és színes, különösen a felfokozott állapotban, amikor a csikló megduzzad és egyre pirosabbá válik, a hüvelyfal rózsaszínű lesz , a méh kissé csillog és opalizál, mint a rejtett gyöngy. A férfiaknak kell tudatosítaniuk, hogy a harmat, amely ezeket a helyeket nedvesíti, csak jó hatással van rájuk, kellemes érzést kelt és nincs benne semmi elrettentő, semmi, amit szégyellni kellene. És azt is, hogy az illata egyáltalán nem zavaró, sőt bódító hatású. Az illatcsíkok egészen áthatják a testünket, megsokszorozzák a gyönyört.

A diéta elõnyeirõl

 

Itt érdemes megemlíteni, hogy a sperma fiziológiai folyadék, tehát az íze és illata az egészségi állapottól, az általános kondíciótól, de még az elfogyasztott ételemtõl is függ. Egyes források szerint például, megfelelõ diéta alkalmazásával meg lehet változtatni a mag íztulajdonságait. Ha azt akarjuk, hogy édes legyen, néhány napon keresztül igyunk ananászlevet. A kávé és az alkohol kesernyés ízt ad neki, a túl nagy mennyiségû állati fehérjétõl pedig savanykás, jellemzõen dohos szagú lesz. Ez nehezen elviselhetõ lehet, még ha elfogadjuk azt, hogy a diéta hatásáról nincs tudományosan megerõsítve a teória a sperma ízére és illatára. Ráadásul ez azt is jelenti, hogy mindenkinek magának kell tapasztalatokat és észrevételeket gyûjtenie.
Egyébként az a követelés, hogy az orális aktusnak a szájban történõ magömléssel kell befejezõdnie, bocsánat, de nagy túlzás a férfiak részérõl. Tessék csak emlékezni arra, hogy a nõ a teljes elfogadást, a bizalmát és odaadását már akkor kifejezte, amikor hozzáláttatok az orális szeretkezéshez. A magot tehát olyan módon fogadhatja el, ami neki a legjobban megfelel. Így a végén a magömlés elõtti behatolás a hüvelybe vagy az összepréselt mellek, illetve kezek közé fogás semmit sem ront az élvezeten. Ráadásul segít megszokni a férfiillatok és -nedvek sajátosságait.

Az öröm iskolája

· A külsõ és belsõ ajkakat úgy csókold, mint a szeretett nõd száját.
· A csiklót finoman simogasd a nyelveddel vagy az újaddal, miközben a simogatásokat és a csókokat keresztben teszed a jóni szeméremajkaira.
· A csikló és az ajkak simogatása közben a végbélnyílás környékét is masszírozd.
· A simogatásoknál használd a szádat és a péniszedet is felváltva.
· Ha a simogatásod a partnernõnél csiklóorgazmust vált ki, arra az idõre az ujjadat merítsd a hüvelyébe, és ott tartsd mozdulatlanul a Szent Helyen vagy azt finoman masszírozd (az óhinduk Szent Helye egyébként egyenlõ azzal, amit mi becsületesen G-pontnak nevezünk). A teljes rituáléhoz hozzátartozik az is, hogy a nõ viszont hódolatát teszi a szeretett férfi lingamjának.

Néhány gyakorlati tanács a partnernõd számára:
· Nem kell tartani a lingam erõsebb simogatásától, ugyanis az mégsem olyan, mint a csiklód. Sokkal kevésbé finom érintésre és simogatásra van szüksége. A férfinak magának kell meghatározni azt a nyomóerõt, amelyet a legjobban élvez.
· A férfiaknak szintén megvan a saját Szent Helyük. Ez az a kicsi bemélyedés a herék és a végbélnyílás között, amelyet pontosan ki lehet tapintani - a legjobb akkor, amikor a pénisz feszül. Miközben a lingamot csókolod, egyben jó ezt a helyet a középsõ és a mutatóujjal érinteni vagy belülrõl, a végbélnyíláson keresztül nyomni.
· A "fuvolázás" a mogyorók csókolását és a péniszalap egyidejû billentyûzését jelenti.
· "az ékszerek simogatása és szívása" kombinált ingereket szolgáltat, és az ujjak végével végzett csípésekbõl, széthúzásából, nyomogatásából áll. Ezután az egyik herét vagy rögtön mindkettõt a szánkba vehetjük, könnyedén tologathatjuk, játszhatunk vele, de csak nagyon óvatosan. Ezek a finom teremtések ugyanis nagyon érzékenyek a fájdalomra.
· A "gyûrûzés" egyszerûuen a lingamnak az ujjunkkal történõ körbevételét jelenti különbözõ magasságokban. Emellett lehet még a kedvelt módon csókolgatni, utána pedig hüvelyviszonyt imitálni.
· Ha az orális aktus orgazmussal ér véget, közben jó a mogyorót a szájpadláshoz szorítani. Óhindu tantramesterek szerint ez igen fontos, ugyanis a csúcson lévõ nõ éppen a szájpadlásán keresztül óriási mennyiségûu szexuális energiát sugároz, és azt így közvetlenül átadhatja a férfinak.

Az öröm és a komfort

A tantra optimista jóga. Azért is, mert a petyhüdt lingamnak is feladatot biztosít. Ezért feltételezhetõ, hogy a férfi az erekció hiányát is képes akceptálni. Ez nagyon nehéz. A férfiak általában meg vannak gyõzõdve arról, hogy csak a teljesen erekcióban lévõ, kemény pénisz használható erotikus célokra. Ez viszont nem igaz, a nõk ugyanis akkor is képesek örömre és extázisra, ha a lingam puha. Nincs tehát szükség arra, hogy a "petyhüdtség" miatt lemondjunk a szexuális kapcsolatról. Minden simogatás és csók, amellyel a kemény lingamnak hódolnak, a puhának is járhat.

Az orális szex pozíciójának megválasztása általában sok izgalmat okoz. Pedig senki sem akarja elhinni, ha azt mondják, hogy a leghelyesebb az, amelyik a legkényelmesebb. Ez egészen véletlenül igaz.
A választás másik kritériuma a szeretõ nõ bátortalansága. Viszont a valóságban, ebben az esetben is, komfortról van szó, és ez még fontosabb, pszichikai komfortot adhat, amely a szexben óriási jelentõségû. Azoknak a pároknak, akik csak ismerkednek az orális szex bonyodalmaival és izgalmaival, általában azt tanácsolják, hogy bõvített genitális csókokkal kezdjenek.

A nõ hanyatt fekszik

A férfi leül az ágy szélére, kissé a partnernõje talpa felé fordul. A közelebbi könyökét a nõ megemelt térde alá csúsztatja, és addig csókolgatja a szeretõje szeméremajkát, amíg megérzi, hogy az hajlandó már a mélyebb simogatást is elfogadni.
A genitális csók nagyszerû elõkészítése a hüvelyes viszonynak, de bevezetése is lehet az egész orális aktusnak. Ez fõleg akkor igaz, ha a férfi olyan légkört tud felépíteni, amely a partnernõjének lehetõvé teszi, hogy a feszültsége teljesen feloldódjon, fellazuljon és szabadon kimutathassa felizgulását. Az intenzív öröm pillanataiban a nõk kitártnak, védtelennek és sebezhetõnek érzik magukat, így néha önkéntelenül fékezik az orális viszonyból fakadó érzelmeiket. Ezek ugyanis nagyon erõsek. Minél nagyobb a biztonságérzetük és a bizalmuk, annál bátrabb orális élményeket kívánnak. Azoknak a pároknak, akik kölcsönösen akceptálják egymás szükségleteit, ajánlani lehet a következõ technikát: a nõ térdel a szeretett férfi feje felett, és addig ereszkedik le, míg az intim ajakaival eléri a száját s a nyelvét. Maga választja ki a csípõmozgást és a maga módján éri el a csúcsot. Ezek után a férfi orális viszonyt folytathat a partnernõje nyitott szája felett térdepelve.

 

Forrás: CKM 1999/1