Férfititkok

Előbb simogass meg - kérte, és akkor nagyon elszégyelltem magam.

A legszebb, amit valaha is nő mondott nekem szeretkezés után az volt: Te pont az én méretem vagy.

Egyszer egy lány papának szólított. Olyan volt, mintha kupán csaptak volna.

Lassan romlott el minden. Soha nem beszéltünk arról, hogy az ágyban nem jó, mindketten úgy tettünk, mintha mi sem történt volna. Aztán elmaradtak az orgazmusai, nekem meg egyre nehezebben ment. Előbb csak a szexet kerültük, aztán meg egymást is. Az ajtó becsapódott. Talán még ma is házasok lennénk, ha nyíltan beszélünk sikertelen szeretkezéseinkről.

Nálam legjobban bevált recept: legyél játékos. Legyenek ötleteid. Akár mgehökkentően merészek is. Próbáltad már például zuhogó esőben egy nyilvános telefonfülkében? Nekem a kihívás szárnyakad ad...

Bevallom meghökkentem, amikor arra kért, fennhangon soroljam el, hogyan hívják a férfiak egymás közt a női nemi szervet. Ezután ment a dolog, mint a karikacsapás.

Éppen a közepénél tartottunk, amikor elekzdett arról beszélni, hogy kislány korában megerőszakolták. Nem tudtam befejezni.

Pihegtünk szeretkezés után, amikor az ágyra felugrott a kedvesem macskája. Vajon az övé mekkora? - kérdeztem kiváncsian. Akkora mint a tiéd! Vele nevettem, pedig mélységesen megbántott.

Számomra az a legerotikusabb, amikor a feleségem a fülembe suttogja, mit szeretne. Ez bátorít és felizgat. Én is azt akarom, amit ő akar.

Egyszer egy lány azt mondta: ha egy kicsit lelassulnál, több időd maradna rám. Igaza volt. Azóta szép a szerelem, amióta hallgatom a kedvesem sóhajtását.