Amit az orális szexről tudni illik

A férfiak imádják, a nők élvezik. Hát akkor? Rajta!

Már régóta szeretnéd javasolni a kedvesednek, de félsz, hogy megbotránkozik. No problem. Szexspecialistáink elárulják, hogyan győzd le az előítéleteket, hogyan tisztázd a kétségeket, hogyan tökéletesítsd a technikát, és hogyan nyújtsd társadnak az évszázad fellációját. Először talán egy kis olvasgatásra kellene meginvitálnod. Lássatok neki!

Csókold nagyon lassan. Kezdd a száján, folytasd az arcán a nyakán, a vállán, majd ereszkedj egyre lejjebb és lejjebb, hogy a gyönyörűsége másodpercről másodpercre fokozódjon. Ajkad játékát kösd össze a nyelved mozgatásával, és hidd el, őrjítően izgató lesz ez a határok nélküli nyalogatás és harapdálás. Állj meg egy pillanatra a mellkasánál, mely kitüntetett figyelmet érdemel, akárcsak a hasa vidéke. Élvezd te magad is, hogy a kezed hosszan elidőzik a testén, tapintsd meg bőrének minden pórusát, szívd be melegségét, szagát és puhaságát, vagyis add át magad a mennyei szerelmeskedésnek. Ha sikerült eljutnod ebbe a testi-lelki állapotba, semmi sem akadályozhat meg benne, hogy partneredet a paradicsomba juttasd.

Mit érez a férfi?

"Imádom nézni a barátnõmet orális szex közben" - meséli a 28 éves Dániel. - "Mármint amikor õ csinálja. Ha csak látom, hogy a szája a péniszem felé közelít, máris elfog az izgalom. Beleõrülök a gondolatba, hogy mindezt értem teszi, nekem akar vele örömöt szerezni. Érzem, hogy szeret, kíván - adhat-e ennél kedvesebb ajándékot?" Dániel a férfiak döntõ többségének érzéseit és érzelmeit tolmácsolja. Rajong az orális szexért, nemkülönben azokért a nõkért, akik ebben a mámorító gyönyörben részesítik. A szájszexben nemcsak az a jó, hogy jó: a látványa is lenyûgöz, felforralja az érzékeket, szívet melenget, nagy-nagy bizalmasságot teremt. B. A. szexuálterapeuta másképp magyarázza a jelenséget. "A pénisz a férfitest legérzékenyebb és legsebezhetõbb pontja. A felláció kétségtelenül örömet szerez, mindenekelõtt azonban azt bizonyítja, hogy a nõ testestül-lelkestül elfogadja a férfit." Ha nem hiszed, kérdezd meg partneredet. De ne számíts könnyû beszélgetésre: sok férfi gátlásosságból, félénkségbõl vagy - jó esetben - tapintatból nehezen nyílik meg. A magyarázatok száma mindenesetre végtelen. Az azonban valóban nem vitás, hogy a leggátlásosabb férfi is elszáll a boldogságtól, amikor egy igazi szakértõ két puha ajka közé kerül. A következõkben Cosmo szakértõk tanácsait és javaslatait olvashatod. Ha kipróbálod õket, hamarosan magad is felláció-szaktekintéllyé válhatsz.

Kielégülési kézikönyv

Egy homoszexuális férfi és a szexszakma egy avatott nõi képviselõje osztja meg velünk tapasztalatait, és olyan titkokat árul el, amelyekrõl a szeretõk többsége még csak nem is hallott.

Hímnem
A 30 éves Ferenc homoszexuális. Úgy mint õ, kevesen ismerik a férfinemet:
A lényeg a fejedben van. Csak akkor tudod átadni a férfinak az élvezetet, ha te magad is élvezed az orális szexet, különben mindent elszúrsz. Ha úgy viselkedsz, mint aki szívességet tesz, unja vagy undorítónak találja, amit csinál, akkor azonnal elmegy a férfi kedve. Sajátítsd el a legfontosabb technikai fogást! Minden mozdulatnak megvan a maga ideje, az élvezet nagyban függ a ritmustól és a sebességtõl. Kezdd nagyon lassan, olyan hosszú szünetekkel, hogy azt kedvesed valóságos kínzásnak érezze. Ha úgy találod, hogy mozdulataid önkéntelenül felgyorsulnak, számolj magadban szép lassan háromig. Ha aztán úgy látod, hogy közel az orgazmus, akkor igen, akkor valóban gyorsítanod kell. Légy ura a mozdulataidnak. Idézd fel magadban, hogy hagyományos szeretkezéskor hogyan viselkedik a csúcsponton. Erõsebb, hevesebb mozdulatokat tesz? Vagy színleg megõrzi a nyugalmát?

Amikor úgy látod, hogy már-már eljutott a kéjpontra, add bele minden képességedet, hogy kiváltsd szokásos viselkedését - a száddal, természetesen! Minél lucskosabb, annál jobb! Tartsd nedvesen a péniszt. Ha a természet nem ad hozzá elegendõ anyagot, rögtönözz krémmel, vízzel vagy bármely más folyadékkal. Élj a lehetõségekkel, használd a képzeleted! Próbálkozhatsz például pezsgõvel. Sok férfi megriad, ha arra gondol milyen nyomokat hagyhat szeretõje fogsora a legkényesebb testtáján. Ha mindig nedves a száj, ezek a félelmek elillannak. Csak stílusosan! Vigyázz, nehogy túl erõsen ingereld, mert azzal nem fogod felizgatni, épp az ellenkezõ hatást éred el. Mozdulj óvatosan, mert ha túl rámenõs vagy, szándéktalanul bár, de embertelen fájdalmat okozhatsz. Inkább kerüld a heves érintést, nyomást, szívást. Soha semmilyen helyzetben nincs szükség annyi gyengédségre, mint ebben. Légy tudatában, hogy a test legérzékenyebb területén dolgozol, és ezzel máris csökkentetted a mûvelet kockázatát. Nehogy véletlenül elhányd magad! Semmivel sem mutathatod ki jobban partnered iránti gyöngédségedet, mint ha lenyeled a spermáját. Ha ezt megteszed, viszonyotok bensõségesebb és teljesebb lesz. Az élvezet pedig egyenesen millenniumi. Millennium csak egyszer van az ember életében - de a férfi, akit te szeretsz, mindig ünnepel.

Nõnem
A 26 éves Mariann napi kétszázötven rongyot keres az orális szexszel. Mi a titka?
A pasinak izgalomba kell jönnie. Amíg a pénisz nem olyan kemény, mint a kõ, nincs miben reménykedned. Ha azonban a nyelvedet is használod, szinte azonnali eredményt érhetsz el. Tapogasd ki a határokat! Úgy tartják, a férfitest egyik legérzékenyebb része a végbél környéke. A másik a herék tája. Kalandozz arrafelé is a nyelveddel, s kezdd nagyon lassan, nagyon gyengéden harapdálni a farpofáit, a heréit. Mire a péniszéhez érsz, fetrengeni fog az izgalomtól, elõfordulhat, hogy a legkisebb mozdulatodra eléri az orgazmust. Tedd csiklandósabbá a szexet! A változatosság az élvezet fûszere. Ezért a fellációnál is érdemes különbözõ testhelyzeteket kipróbálni. A férfi álljon vagy üljön, te térdelj elé vagy feküdj rá - és mindezt fordítva.
Már a puszta látványod is felkorbácsolja. A férfiak minden érzékszervükkel, így a szemükkel is élveznek. Hagyj égve egy hangulatlámpát, hogy kedvesed minden mozdulatodat lássa. Használd a kezedet! A két kéz sose maradhat tétlen: miközben a ballal teste érzékeny pontjait ingerled, a jobbal a péniszt vezeted a szádban - vagy fordítva.

Légy gyengéd! Nincs az az izgalom, melyet le ne lohasztana egy durva, rosszul sikerült mozdulat. Ha nem akarod, hogy a fogaddal sérülést okozz (márpedig nem akarhatod), húzd rá az ajkadat. A heregolyó is nagy tapintatot igényel, mivel egy nyersebb érintés maga lehet a gyötrelem. Az is fontos, hogy ne hagyd kiszáradni a szád: igyál sok vizet. Kapcsolj a legmagasabb sebességre! Adagold az izgalmat fortélyosan! Kezdj nagyon lassan, majd fokozd a nyomást és a ritmust, ahogy az orgazmus közelít. Hogy mibõl veszed észre, amikor a kertek alatt jár? Abból, hogy a pénisz még keményebb lesz, és valósággal vibrálni kezd a kezedben. A végsõ robbanás elõtt állj meg egy csöppet. Aztán folytasd, egészen a beteljesülésig. A végsõ határ a csillagos ég. Amikor érezd, hogy itt az élvezet, gyorsíts a tempón. Ha még tovább akarod fokozni a gyönyört, fedezd fel kedvesed G-pontját, és ingereld szelíden, de kitartóan. A férfi G-pontja (tudom, hogy mások mást mondanak, de nekem higgyetek!) a végbélben van, úgy hat centi mélyen. Egyébiránt az izgalomnak ezen a fokán a végbél érintése önmagában is végzetes lehet (ezt úgy értsd, hogy hatalmas robbanáshoz vezethet). Az orgazmus után se hagyd magára a péniszt, csak most már simogasd finoman, leheletszerûen.

5 még vaditóbb módszer

Vaníliafagylalt
A makkot vedd határozottan, kényelmesen az ajkad közé. Ne szopogasd, hanem nyaldosd, mert a nyelveddel eszméletlen gyönyört kelthetsz. Ha nem érted pontosan, hogy mit kell tenni, gondold azt, hogy fagylaltot eszel.

Lepkeszárny
Ehhez az eljáráshoz a virágról virágra szálló pillangót vedd mintának. Egyenesen és mereven tartott nyelveddel elõször csak a makkot érintsd meg, itt, ott, amott, majd rebbenõ mozdulatokkal haladj végig a pénisz szárán. Az izgalom pillanatok alatt a tetõfokára hág.

Bábel tornya
Az ajak közt a makk, kezeddel fogod a péniszt, akár egy oszlopot. Könnyedén nyisd ki a szád, s fejedet lassú de egyenletes ritmusban mozgasd föl-alá. Fedezd fel nyelveddel a makk minden négyzetcentiméterét. De vigyázz! A legkisebb óvatlanság, és mindjárt itt az orgazmus!

Mély torok
Elõször nyaldosd, akár a nyalókát. Utána, mintha fel akarnád falni, vedd mélyen a szádba. Most már ne törõdj semmivel, csak hagyd, hogy a pénisz minél mélyebbre menjen. A látványa lángra gyújtja a férfi vágyait.

Kis remegések
Ügyelj rá, hogy az ajkad elfedje a fogaidat, így nem okozol sebet, sérülést, kellemetlenséget. Most már nyugodtan harapdálhatod a péniszt és a két herét. A partnered remegni fog a vágytól.

Nyelni vagy nem nyelni - ez itt a kérdés

Sok nõ magától értetõdõen lenyeli a spermát, másokat a nyelés puszta gondolatára is ájulás környékezi. "Már attól rosszul vagyok, ha megérzem a szagát" - mondja a 24 éves Klári.
Nyugalom, nem kell azért öklendezni! Vannak egészen jó módszerek, melyek áthidalják a problémát. Például a 35 éves Ilonáé: "A párommal ilyenkor soha nem jutunk el a végsõ pontig, s ha már nem bírjuk tovább, átváltunk a hagyományos szeretkezésre, így nem kell nyelni."
A 20 éves Kinga korát meghazudtoló bölcsességgel mondja: "Természetesen kell viselkedni, különben partnered még azt találja gondolni, hogy csak tetteted a gyönyört."
A 27 éves Mária szerint az a legfontosabb, hogy még csak véletlenül se mutattunk undort: "Ha nem akarod lenyelni, még idejében szólj, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljetek. Végtére az ejakuláció más helyen is megtörténhet." Például a testeden. Ez esetben alaposan masszírozd be a bõrödbe, a friss sperma ugyanis köztudottan pompás bõrtápláló szer, nem beszélve - állítólagos - ajzó hatásáról. Most már csak az a kérdés, létezik-e valamilyen trükk, amely segít nyelni annak, aki nem nyeléspárti. Nos, egyelõre sajnos még nem fedezték fel a varázsszert, úgyhogy minden a te akaratodon múlik.
Amikor a 23 éves Rózsa beleszeretett Robiba, gyökeresen megváltozott számára a felláció jelentése. "Egy ilyen kedves, nagyszerû, kívánatos fiúval minden probléma nélkül el tudok menni a dolog legvégéig."

Indiszkrét kérdések

Az orális szex felvet olyan kérdéseket is, amelyeket nem mindig könnyû tisztázni. C. M. pszichológus most eloszlat néhány félreértést.

"Már 1001 módszert kipróbáltunk, de a partnerem a fellációval nem jut el az orgazmusig. Normális ez?"
Ha mindketten ragaszkodtok a gyönyörnek ehhez a formájához, akkor nem normális. Lehet, hogy a partnerednek valamilyen fizikai problémája van az ejakulációval, esetleg az orgazmusa gátolt. Lélekben sok mindenre vágyunk, amit nem mindig követ az akaratunk. Vagyis elõfordulhat, hogy valaki hevesen vágyik a fellációra, ám gátlásai olyan erõsek, hogy megakadályozzák az orgazmust és az ejakulációt. De van megoldás! Ne ragaszkodjatok ehhez a módszerhez, hanem kísérletezzetek 1001 másikkal!

"Tényleg káros az egészségre a sperma lenyelése?"
A sperma önmagában nem veszélyes és nem egészségtelen, ám eszményi táptalaja a szexuális úton terjedõ betegségeknek (például a legfélelmetesebbnek, az AIDS-nek). Ha a nõnek valami kis hámsérülése van, amelyrõl nem is tud - az ilyesmi elég gyakori -, könnyedén megfertõzõdhet, hiszen a sperma így közvetlen kapcsolatba kerül a vérárammal. Ezért is kell óvszert használni!

"A barátom spermájának idõnként megváltozik az íze. Lehetséges ez?"
A sperma savasságának változása tulajdonképpen ismert jelenség. De a szájban lévõ hámsejtek érzékenysége is változik aszerint, hogy milyen ételeket fogyasztottunk néhány órával korábban. Észrevetted már, hogy ízérzékelésed nem ugyanaz, ha valami nagyon fûszereset ettél?

"Ha a partnerem még nem fürdött meg, nem veszélyes-e az orális szex?"
Bizony növelheti bizonyos fertõzések kockázatát. A férfi és nõi nemi szervek higiéniájára mindig gondot kell fordítani, különösen intim helyzetekben. Te is tudod: a tisztaság fél egészség!

 

Forrás: Cosmopolitan