A kígyóbűvölő titkai

András élete csúcsszeretkezését sose fogja elfelejteni. "Orális szex volt - meséli a 26 éves író. - Új barátnőm kérdezés nélkül tudta, hogy a péniszem hol a legérzékenyebb, és rögtön ott kezdett nyalakodni. Vagy tíz percig ingerelte a szárát, majd visszatért ahhoz a ponthoz. Azt a vad orgazmust a legszebb pillanataim közé számítom."

Vajon azt a lányt a természet áldotta meg ekkora tehetséggel? Szerencsére nem erről van szó. András barátnője aligha született különleges képességekkel, csupán szorgalmasan megtanulta a gyönyörszerzés titkait. Melyet most te is elsajátíthatsz.
A férfi nemi szervhez nem mellékelnek felhasználóbarát kézikönyvet, és az is furcsán venné ki magát, ha a pasitól kérnénk útmutatást a szerszámához, ezért kifaggattuk saját falloszszakértőinket. .
A recepteket bátran alkalmazd hancúrrepertoárodban.

 

A kígyóbûvölõ 1. titka

Több is van ott, mint gondolnád!
"A férfi péniszének mintegy ötven százaléka láthatatlanul rejtõzködik - mondja L. L. orvos -, mélyen benyúlik a testébe, föl a medencecsontig."

Használati utasítás:
Kényeztetnéd a pénisz rejtett részét? Fel a gátra: heregolyók és a fenék közti (mintegy tízforintos nagyságú) szõrtelen felületre!
Ha ezt izgatod, közvetve a pénisz belsõ részét masszírozod. "A barátnõmnek van egy trükkje, amely páratlan élvezetet nyújt - meséli István 27 éves bankár. - Szeretünk kutya módon szeretkezni. Amikor közeleg az orgazmusom, a barátnõm hátranyúl a lába közt, és dörzsölni kezdi azt a bizonyos pontot. Ettõl az érzés annyira felerõsödik, hogy kétszer olyan hosszan élvezek."

A varázsütés:
Hajlítsd be a mutató- és a középsõ ujjadat. A két elsõ ujjperced alkosson térdhajlatszerû öblöt - ajánlja M. P. Szexológus -, s a középsõ ujjperceddel ütögesd, ingereld a gátat. A élvezet elõtti pillanatban határozott mozdulattal nyomd meg a kéj pontját: ezzel garantáltan megõrjíted partneredet."

A kígyóbûvölõ 2. titka

A pénisz rejtett kéjgyûrûje
A pénisz feje és törzse egy peremben találkozik, melynek alsó oldala tele van idegvégzõdéssel. Ez a rész rendkívül érzékeny az érintésre. A másik forró pont a szalagocska, vagyis az a v-alakú metszés, mely e peremet kettéosztja.

Használati utasítás:
"A szexualitás e szentföldjén gyengéd nyalogatás formájában mutasd be áldozatodat" - tanácsolja B. R. szakíró. "Az orális szexben az a legjobb, ha barátnõm péniszemen felfelé haladva kis köröket rajzol a nyelvével, egész a szalagocskáig - meséli Robi 28 éves egyetemista. Mihelyt a v-alakú részt kezdi el szopni, szinte azonnal eldurranok." Ha el akarod olvasztani a pasit, játszadozz a pénisze tetejével is. Viktor 27 éves festõ azt szereti, ha a barátnõje a farokcsúcsra figyel, és egy ideig kerüli a peremet, a szalagocskát. "Amikor így cicázik velem, édes bizsergés fog el. Ha újra a legérzékenyebb pontjaimra tér, úgy robban az orgazmusom, akár a csernobili erõmû."

A varázsütés:
János 30 éves mérnök elárulja, hogyan vadítja be a barátnõje.
"Gyengéden nyalogatni kezdi a tetejét, hogy benedvesítse - magyarázza -, majd körkörös hüvelykujjmozdulatokkal simogatja a szalagocskát, miközben szabad kezével a péniszemet cirógatja. Ettõl úgy megrészegülök, mintha szerelmi bájitalt itatott volna velem."

A kígyóbûvölõ 3. titka

A kéj nyitja a merevedés szöge
Nem minden pénisz hajlik azonos szögben. A többség (36 százalék) északra mutat 30 fokos szögben. Van olyan fütykös, amely eléri a 60-90 fokot, de nemcsak felfelé, hanem lefelé is (igen, igen, a padló felé mutat). Az irány döntõ lehet arra nézve, hogy kedvesed milyen pozitúrákban jut könnyen a gyönyör csúcsaira. Ha érdekel a pasid farokfekvése, ágyba bújás elõtt vess egy pillantást az alsónadrágban dudorodó csomagra. A kutatók szerint ahová a férfi napközben rejti a péniszét - oldalra, lefelé, felfelé -, arra fog merevedni is.

Használati utasítás:
Kövesd a dõlésszöget. "A merevedésem felfelé tart, csaknem eléri a hasamat - meséli Ricsi a 30 éves újságíró. - S bár imádok úgy szeretkezni, hogy a barátnõm rajtam lovagol, ha kihúzza a derekát, annyira hátrahajlik a péniszem, hogy fáj." Ám a párocska kitalálta a célirányos módszert, s barátnõje, nem véti el a mûszer szögét. "Rám ül, de egészen elõre hajol - magyarázza a srác -, így megmarad a sodrás irányában, és tökéletes az összhang."
Ha jól bele akarsz simulni a pasid szögébe, a következõ péniszbarát megoldások közt választhatsz: a felfelé tartókkal próbáld a misszionárius pózt, vagy szeretkezz velük kanálformán, hátsó behatolásra számítva. A teljesen merõleges pénisz tulajdonosával kerülj felülre, és nézz elõre, vagy próbáljátok ki a kutyaállást. Ha inkább a Déli-sark felé lejt, próbáld ki Zsóka 28 éves ügyvédnõ megoldását, melyet saját délies partnerével fejlesztett ki: ülj bele, de háttal, vagyis hogy a lábát lásd magad elõtt, majd hajolj elõre. "Szembenézõ pozitúrában mindig azt éreztem, hogy szegény pasim péniszét a természetes esésével ellenkezõ irányba erõszakolom - mondja Zsóka -, így hát megfordultam. Azóta olyan simán csúszik be, mint vajba a kés. Ráadásul azokat a részeimet tapogatja a bögyörõje, melyeket még soha senki sem érintett meg így."

A varázsütés:
Nedvesítsd be a péniszét. Ha lucskos, könnyebben becsúszik, és annak is kisebb a valószínûsége, hogy a kényes eszköz megsérüljön, vagy rossz irányba kényszerüljön.

A kígyóbûvölõ 4. titka

Amikor hamis az erekció
Az éjszaka a férfiaknak nemcsak alvást, hanem több merevedést is hoz. Sokszor az önjáró merevedés közepén szólal meg a vekker. Ha a helyzetet rögtön ki akarod használni, könnyen lekonyulhat. Ez a merevedés G. J. andrológus szerint nem mindig rendeltetésszerû: "A test ilyenkor csak teszteli a péniszt. Megtölti, majd átmossa vérrel. Mivel ez a merevedés nem szexuális ingerlésre történt, ahogy jött, úgy el is tûnhet." Félárbocon álló pénisszel pamacsolni könnyen visszafelé sülhet el, és a férfinak kellemetlen érzést, rosszabb esetben fájdalmat is okozhat.

Használati utasítás:
Orális izgatásra az álmerevedés igazivá válik. "Bár gyakran égig meredõ taggal ocsúdom, meglehetõs fájdalmat okoz, ha a barátnõm azonmód beleugrik - mondja Zsolt 23 éves színész. - Mára megtanulta, hogyan izgasson fel ilyenkor: Lassan nyalni kezdi a péniszem rúdját, akár egy kiscica. Addig nyelvel a tetején, amíg készen nem állok a csatára."

A kígyóbûvölõ 5. titka

A fityma fokozhatja a kéjérzetet
"A fitymaszövet tele van idegvégzõdéssel, így e terület ügyes érintése körülmetéletleneknél (az amerikai férfiak csupán egyötöde!) hihetetlen gyönyörûséget szerez" - monda H. D. pszichológus. Ha pasid nem visel pénisztakarót, akkor se aggódj: egyszerûu trükkel elérheted a kívánt fitymahatást.

Használati utasítás:
Ha a pasid nincs körülmetélve, számolj a fitymával is, amikor számba veszed a szexjátékszereket.
"Merevedés közben bújtasd át a fitymát a pénisz fején, majd vissza - ajánlja Ági 24 éves író a kapucnis férfiaknak tartogatott, kezezõs trükkjét. - Ezzel minden érzékeny részt végigsimogatsz."
"Körülmetéltnek csinálj pótfitymát, például a saját hajadból - mondja a doki. - Tekerd a vesszeje köré, majd a fürtöket mozgasd fel-le a pénisz peremén." Vagy használj valami puha segédeszközt. "Egy nõ, akivel jártam, bársonnyal simogatta a péniszem érzékeny pontjait. Majd megõrültem!"

A varázsütés:
Ha teljes fitymakáprázatot akarsz kelteni, dolgozz gyöngyökkel. Tekerj egy jól benedvesített gyöngysort a kezed köré, majd mozgasd fel-alá a péniszen, hadd gördüljenek a gyöngyök végig a fején.

A kígyóbûvölõ 6. titka

A kishavernak érzékeny a belseje
Merevedik, feláll - mégsincs acélból. Túl sok vadulás a takaró alatt (állandó lovaglás, hirtelen helyzetváltoztatás) kárt tehet benne. "Elgörbülhet, kificamodhat, zúzódhat és szörnyen fájhat, ha rosszul kapják el" - így K. I. fõoorvos.

Használati utasítás:
Vagány lovas vagy, tégy róla, hogy nyeregben maradj. Ne emelkedj egy ujjnyinál magasabbra. Így is érzi mozdulataidat, mégsem kell félnie, hogy a pénisze tövestül kiszakad. Tamás 25 éves programozó, így mesél veszélytelen, ám vad szexedzéseikrõl. "A barátnõm szenvedélyesen lovagol rajtam, õrülten mozog felfelé, aztán lassan-lassan jön le. A különbözõ ritmusok élménye döbbenetes, a lassú-gyors felépítés meghosszabbítja a szenvedélyemet. Hogy kifelé jövet ne sebezzen meg, mindig a fenekén tartom a kezemet, és úgy vezetem."

Forrás: Cosmopolitan