Játékszerek Gésagolyók, vibrációs tojások Fekete és selymes - 10 ritmusú rádiós vibrotojás
E-mail
Fekete és piros neccruha nagy méretben isFekete harisnyakötő

Fekete és selymes - 10 ritmusú rádiós vibrotojás

Ár: 12 000Ft


Tegye fel kérdését a termékről

Fekete és selymes - 10 ritmusú rádiós vibrotojás 05672720000
A vezeték nélküli vibrációs tojások királynője.
A minivibrátornak is beillő selymes felületű, nagyméretű vibrotojás 10 különböző egyre eszelősebb vibrációs típusba kapcsolható: kezdve a lágyan bizsergetővel, fokozva a vibráció erősségét, majd egyre tempósabb és őrjítőbb ritmuskombinációkban pulzálva, vibrálva juttat a csúcsra. Az egyes fokozatok oda-vissza kapcsolhatók kedved-vágyad szerint a távkapcsolóval akár 10 méteres távolságból is.
Gondolj bele, milyen izgalmas lehet akár csak egy délutáni séta, egy unalmas mozi, vagy egy egész éjszakás dorbézolás ezzel a titkos kis játékszerrel felszerelkezve. Ha elég bátor vagy és át mered adni kedvesednek a távkapcsolóval az irányítást, mindkettőtöknek felejthetetlen élményekben lesz része.
Az önfeledt szórakozás és a teljes diszkréció biztosítására karabineres távirányítóján a gombok véletlen megnyomását megakadályozó, a gombokat lejesen elfedő elhúzható lapocskával.
Ha erotikus ajándékot keresel kedvesednek, tökéletes darabra találtál, melyben mindketten örömötöket lelhetitek újra és újra...
A vibrotojás 8 cm hosszú, átmérője: 3,3 cm.
A működéséhez szükséges elemekkel együtt kapható.

A vezeték nélküli vibrációs tojáshoz most akciós áron vásárolhatsz plüss bilincset az általad választott színben és méretben.

Ha megtetszett a vezeték nélküli vibrotojás és az üzletben történő vásárlást választod, érdeklődj telefonon, hogy Fekete és selymes - 10 ritmusú rádiós vibrotojás van-e éppen készleten (amennyiben nincsen, beszerzési idő 1-8 munkanap).
:

:


Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

Selyemfényű meglepetés - szaténos szexharisnya
Selyemfényű meglepetés - szaténos szexharisnya
3 310Ft
Csipkés fekete szexiruha - Red Corner kollekció
Csipkés fekete szexiruha - Red Corner kollekció
9 980Ft


Vásárlói vélemények:

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.